Jävla Astma

D e inte lunginflammation som jag har utan d e bara astma som ställer till det... Å jag som inte ska ha det längre enligt läkaren som "frisk" förklarade mig för flera år sen.!.!.

Idag e d aningen ledset här hemma men d har sina naturliga orsaker... D e 6år sen Frugans mamma gick bort idag å även om jag ej träffade henne så känner jag ändå av det! Jag har fått höra sååå mkt om henne och hon verkade vara en underbar människa, och jag hade varit hedrad om jag hade fått träffa henne!!! ;(
Vet bara att hon sitter och kollar ner på oss alla och hon och Endast hon vet endel saker som inte alla vet!!! Och d stannar mellan oss som vet det!

Älskar min Underbara Fru J Med Hela Mitt Hjärta och det kommer Förevigt vara vi!!! <3

XOXO
NonneD


Sjuk! And I Don't Like It!!!

Ligger jättesjuk... Tror att d e Lunginflammation men vet inte riktigt säkert. Ska t jourcentralen 13.45 så d förhoppningsvis hittar vad d e!?
Jag hatar att ligga sjuk jag blir sååå ynklig då... Tyvärr!

Hoppas bara på att Frun inte tycker att jag e allt för jobbig, då får hon slänga ut mig ;) hehe. Needå d skulle honAldrig göra! D e hon alldeles för snäll för att göra!

Nu blir d att slänga på sig lite kläder å sen sticka iväg så jag inte blir sen!!! Som tur e så har jag juh privat chaufför sån följer med mig å d e jag sååå glad för!
Tack Älsklingen för att du e så Underbar som du e å ställer upp för, även i stunder som dessa då jag e så krävande som jag e nu!!!

Jag Älskar Dig Underbaraste Frun JD! Du Är Mitt ALLT!!! <3 <3 <3


Underbar Fredag???

Skönt med ledigt??? Jaa d kan jag lova att d e iaf, jag ligger genom förkyld å bara mår skit fysiskt!!! Hatar verkligen att vara sjuk jag blir sååå ynklig men som tur e så vet jag juh d!

Nu e d iaf helg å vi behöver inte gå upp tidigt någon av oss för att jobba å d e iaf skönt! Slipper den där jävla klockan på morgonen!

Underbart nu att Frun e hemma så vi kan ta helg på riktigt nu!, bara hon å jag!!!! Myyyys!!!

Nu blir d lite mer WF sen får vi se vad EM å kvällen har att erbjuda oss!?!?

Jag Älskar Dig så Fruktansvärt mkt när vi mår bra, men även när vi kanske mår Lite sämre(d händer juh nästan aldrig men Alla har svackor) ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARASTE FRU J <3 !!!

Jag är bara såååå jävla lycklig att jag har funnit dig och att vi gift oss, det har snart gått ett år sedan vi blev tillsammans och väldigt mycket har hänt till d positiva på denna tid! Vi har flyttat t en lägenhet som vi båda vill ha inredit den som VI vill ha, gift oss , ändrat på våra dåliga vanor så att vi mår jättemycket bättre och nu planerar vi inför framtiden å resten av våra liv tillsammans!!!
Jag tycker att det är sååå underbart att se förändringar och skillnader i hur vi mår och beter oss!!!

Jag är dig Evigt Tacksam för att du kom in i mitt liv när du gjorde, det blev en helt 360 graders vändning till det positiva för mig!
Du räddade mig från Döden och jag kan aldrig tacka dig nog!!!

Du Är Mitt Allt Och Jag Kommer Förevigt Att Älska Dig Å Bara Dig Min Underbaraste Fru JD <3 <3 <3

XOXO
NonneD


Nu sitter vi på bussen å e på väg!!!!

Sitter på bussen å e på väg upp t sthlm wihii tyvärr bara sjuttielva stopp på vägen å plocka upp massa me folk. Just nu e d bara vi två å fyra pensionärer... Rockigt!!!

Tur iaf att vi har me grodan(ipaden) som jag fick av frun så vi har något att göra!

Ikväll blir d massor god mat å dryck å självklart dans t Lasse Stefanz!!! ska bli sååååå jävla kul!

Now its time for me to sign out!!!

Älskar Dig Underbaraste Frun J <3

XOXO
NonneD


Dan Före Dan!.!.!...

Imorrn bär det av... Wihii!!! Ska bara bli såååå jävla underbart skönt att åka iväg bara Frugan och jag!
Även att d bara e ett dygn å t Finland så e d skönt att få komma iväg å få lite ledighet... Ska bara njuta å dansa t toner av Lasse Stefanz!

Nu e d lite Judge Judy sen blir d att packa lite å inte glömma medicinen...!

Idag har jag vart på jobbet trots att jag vaknade typ 30min innan jag var tvungen att åka men men jag blev bara två minuter sen... Vi var å åkte skridskor med skolbarnen å mullebarnen(d stora barnen på dagis) å tycker verkligen d e kul å åka men kanske inte så roligt med en massa barn som inte kan åka.... D e juh för fan inte svårt alls!
Ska fan lära våra barn att åka skridskor i tidig ålder så d inte behöver en massa hjälp när d åker med dagis å skola....

Jag vet inte riktigt vad som hände... Men inatt slog d nästan slint i huvudet på mig när katterna väkte oss hela tiden. Blev bara sååå trött på dem å höll fan på att gå upp å strypa dem men var bara att bita ihop. Nu vet vi iaf vad vi ska göra för att d ska lugna ner sig... Ska testa en sak man sätter i uttaget och som ska utsöndra något som katterna tydligen ska gilla och på så vis trivas å lugna ner sig... Så det blir nog så!

XOXO

NonneD


Världens Underbaraste Fru!!!

I fredags fick jag en iPad av min underbara Fru!!! Blev bara sååå Glad wihii. Tack Snälla Älsklingen Du är BÄST!
Så vi firade d lite me Lword å lite Vuxendricka på kvällen...

Igår så hade Frugans pappa frågat om hon kunde sjusa honom å några vänner in t stan å sen hem på kvällen å självklart snäll som hon e så ställde hon upp. Mellan där så var vi på Revy å den var sjukt rolig så d e något vi hoppas få varje år i julklapp!!!
När Frugan skulle sjusa hem dem så ville d att hon skulle stanna så då följde jag me upp t svärfar å d var jättetrevligt!!! Vi har redan hemma vid 22.30 så då blev d lite mer Lword sista programet på sista sesongen som vi har... Så nu får vi bara vänta in posten med nästa sesong!

Idag har d varit full rulle... Upp i morse för att städa lite... Sen kom mamma med några av sina vänner som ville se på vår lägenhet, å då var syrran me å hon blev kvar när d andra åkte, sen sjusade Frun hem henne å hämtade då ist Frugans mormor som vi hade bestämt med för länge sen att hon skulle komma idag. D blev fika med henne jättemysigt! När hon skulle åka hem så sjusade Frun hem henne å kom t bax me chinamat Mums!!!
Under tiden hon var iväg så la jag mig ett tag å Herregud vad skönt d var!

Nu ser vi på Tv å ska bara mysa och ta d lugnt hela kvällen!!!

Har iaf haft en jätte trevlig dag med allt folk!

XOXO
NonneD


ny dag nya utmaningar?!

sitter å dricker kaffe å lyssnar på sofijah å bara njuter av den underbara musiken som ljuder ur högtalarna! dock så e d välldtigt tomt här hemma när inte Älsklingen e hemma...hon börjar juh mkt tidigare än mig å d e tråkigt tycker jag men men... vet inte riktigt vad d e med mig idag men jag sitter å tänker på framtiden å bara längtar extre mkt idag tills den dagen då vi får barn å bor i vårat drömhus å företaget tagit form å blivit verklighet!!! LÄNGTAR!!!!! vet att detta kommer någon gång i framtiden men hoppas på välldigt snart så jag inte behöver sitta å tänka på hur d kan bli utan då istället göra det som vi vill!!! oj oj vad klockan var mkt nu helt plötsligt.. dags att stänga av datorn å bege sig mot jobbet nu då... Älskar Dig Johanna!! Du Är Mitt Allt Och Det Kommer Förevigt Vara VI!!! <3 <3 <3 XOXO NonneD

Att en serie kan vara så bra!!! Amazing

sitter å se på Lword me frun å blir bara förundrad över hur bra en serie kan vara e fast i den ytterligare en gång... Men underbart bra e den iaf nu blir d lite mer kyckling å sen fler avsnitt! Ha en kanonbra kväll alla där ute för d ska iaf jag ha Me Frugan!!! XOXO NonneD

God morgon???

Natten har varit hemskt... Inte sovit mkt alls d e något med söndagar men vet fan inte vad1!! Frun upptäckte nu när jag höll på att göra mig iordning, att en av katterna P hade vällt ut ca en halv liter vatten i sängen på hennes sida... Kul...NOT!!!! Men men nu ska jag åka t jobbet å ta hand om alla busungar å sen bli d Pernilla i em...

what?!?! Love <3

Vad skulle jag göra om ångesten kom krypande på mig igen? Ta till alkohol, tabletter och rakblad?? NEEJ Aldrig!!!!!!.... Jag skulle sätta mig å prata med min underbara Fru!!! Inte för att jag mår dåligt eller så men vill bara att ALLA ska veta hur pass mkt bättre jag har blivit! Jag har dig Älskade Johanna att tacka livet för! Hade jag inte träffat dig när jag gjorde så hade jag varit död idag och det vet jag med säkerhet!!! Jag kan aldrig tacka dig tillräckligt men jag kan lova att jag föralltid kommer att Älska Dig och aldrig lämna dig! Vad som än händer så kommer jag finnas vid din sida och Alltid Älska Dig och endast Dig!!! <3 Jag Älskar Dig Johannadgren <3

Underbar Lördag!

Idag e d då lördag...om ingen visste d hehe! Sitter å ser på alpint å skäms över att vara svensk... D går juh hur jävla dåligt som helst! Idag fick jag frukost på sängen av Underbaraste! Å d Var helt gudomligt gott macka med ost, skinka och sallad! Lunchen blev d jag som fixade så d blev tonfisksallad med creme fraiche dressing mums!!! Men tog d sista så d blir att åka å handla senare ett onödigt ont. Vi kände redan av i gamla lägenheten att vi hade besök från " andra sidan" och jag såg saker...vi har känt d även här hela tiden och d har varit helt okey. Men nu börjar katterna känna av d jätte mkt igen och d vill inte gå in i vårat sovrum idag... Tycker faktiskt att d gått för långt nu, vill juh att katterna ska må bra och inte behöha känna obehag eller rädsla!!! Love Johanna D XOXO NonneD

Äntligen Fredag!!!

Sitter just nu uppe på sjukan och väntar på att få komma in t min psykolog på habiliteringen... vet inte varför jag går hos en psykolog här när jag inte gör d nere på psyk... Hur som helst. Jag e hemma för tredje dagen nu... Dragit på min nån typ av maginfluensa tror jag Usch! Inget roligt alls men d e på väg mot bättring och man smittar juh bara d första 48timmarna... I helgen blir d bara mys å slapp med underbaraste Frun!!! Å d ska bli sååå skönt! Måndag blir det nya tag ska jobba hela veckan vad som än händer! Eftersom jag e ledig ons-tors veckan efter det. D e då vi åker på kryssningen wihi!!! Ska bli sååå kul! Bara jag å underbaraste!!! Älskar Dig Underbaraste Frun!!! <3

försöka bli bättre!!!

Jaha nu e jag här igen. Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera bloggen oftare. Hur som helst mkt har hänt sen sist... Nytt år, M har åkt tbax t England, ett år sen jag å Älsklingen sågs för första gången! Å sen har tyvärr vår älskade Tuttis/Tippen gått bort<3 RIP!!! Det var något som jag tycker är oerhört jobbigt! Men den e endel av livet tyvärr! D e bara att sörja henne men livet måste ändå gå vidare! Men hon kommer föralltid finnas i våra hjärtan! Nu t något roligare! Den 21 ska jag å Frugan u t och äta ochgå på Revy! Och den 24-25 ska vi på dygnskryssning då Lasse Stefanz spelar å d ska bli sååå sjukt kul! Bara hon och jag å en massa mys!!! Nu ska jag klä på mig ytterkläderna å åka t jobbet å ta hand om alla busungar!! XOXO NonneD