Från 30/3-11 tills döden skiljer oss åt <3

Idag är d ett år sen frugan å jag gifte oss, och ojoj vilka förändringar vi har genom gått! Vi har flyttat till en underbart fin lägenhet(som dock renoveras nu men men...) vi har gjort oss av med alla katterna för att vi fick allergi och för att d inte trivdes jag har börjat äta ordentligt så jag har gått upp i vikt, frugan har gått ner nästan 40kg (på ett väldigt sunt vis via ändrat kost och börjat arbeta) och vi båda två mår sååååååå pass mycket bättre nu än vad vi gjorde då!

Så idag efter alla möten jag har å frugans jobb så blir d myyyyys på hög nivå! Blir väll ut å käka på något mysigt ställe å sen bio på kvällen när vi kommer hem ska d FIRAS med champagne!!!! Självklart!
Vi gav varandra små presenter nu på morgonen. Jag fick ett halsband med en ring där det står Y <3 J Förevigt! I ringen hänger det ett hjärta med vingar å jag tycker att det är såååå fint. Självklart så började jag gråta!!!<3
Älsklingen fick ett halsberlock i form av ett hjärta där det på ena sidan stod Förevigt Vi å på andra sidan stod det 30/3-11 och det tycker jag e jätte fin.... Eftersom d e jag som designat den hihi!
Jag skrev även en liten text till fruppizen om hur jag kände och den verkade hon tycka om...:)

Så nu sitter jag å tänker på den Underbaraste och bara längtar tills Efter mitt möte så jag får träffa henne igen!

UNDERBART!!!!!!

Ett år som gift har passerat förbi väldigt fort jag Älskar dig bara mer och mer för var dag som går och jag vill spendera resten av mitt liv med dig min underbara JD<3 Du Är Mitt Allt Och Jag Älskar Dig Med Hela Mitt Hjärta Och Själ <3

Förevigt vi 30/3-11

XOXO
NonneD


Livet e inte rättvist!

Ligger å kan inte sova. Tankarna bara flyger runt i mitt huvud... Tänker på dig,din flickvän,dina anhöriga och på hur lätt man kan gå miste om livet å allt bara försvinner!
Tänk om jag mister någon så där Hur skulle jag ta det?
Det som har hänt är ofattbart... Jag kan inte riktigt förstå att du r borta... Borta för evigt! Det är det som jag inte riktigt förstår.
Du var en väldigt rolig person och du hade alltid ett leende på dina läppar och detta kommer att saknas!!!
Hoppas du har det bra där du nu är min vän. Må du vila i ro!
Du kommer vara saknad!

Så nu vill jag uttrycka extra mkt kärlek till min underbara familj och ni betyder mest för mig!!!
Älskar Dig Min Underbara Fru Du Är Mitt Allt och jag kommer ALLTID att Älska Dig!
Förevigt Vi


Jaha...

Var på jobbet igår i iaf 3timmar men orkar inte mer... Blev på hoppad direkt när jag kom å d gjorde skiiiitont!!!

Jag vill inte bo här längre! Lägenheten e läskig nästan lite spöklik, d e fel område å fel sida av stan, lgh är skit liten, det e inte våra saker här, allt i hela stan hörs här eftersom d ligger på höjden! Vill tbax t Rådmansgatan NUUUUUUU!!!!! Vill kunna inreda med d nya sakerna som vi köpt, längtar tbax t våra saker!!!!!!
Fy faaaaan vad jag vantrivs här!!!!

Älskar Dig Min Underbara Fru!!!! <3
Tillsammans är vi Starka!
Förevigt vi!

XOXO
NonneD


På väg tbax!

Smärtan blir sakta men säkert mindre plågsam. Även att d gör sjukt jävla ont så tror jag ändå d e påväg att bli bättre!

Igår var jag å fruppizen å tvätta bilen på OKQ8 å shit va ren den blev, så då vet vi juh att biltvätten funkar bra me hehe.
Sen bestämde vi oss för att vi ska göra den finare så d blev lite inredningssaker t den, så som ny klädsel, nya mattor å lite mer.
Vi ska även köpa nya högtalare så d blir bättre ljud i den.
Fixa rost å sen hålla den i tipp topp skick!

Just nu sitter jag å väntar på att klockan ska gå så Underbaraste kommer hem!
Vi ska t mamma å fira henne sen för hon fyller år idag! Så d blir lite festligheter! GRATTIS UNDERBARA MAMMA PÅ DIN DAG!!! <3 Älskar Dig!

Älskar Dig Min Underbara Fru! Snart 1år som gifta <3
Förevigt Vi

XOXO
NonneD


Jaha d e juh typiskt!

Nu när jag mår bättre psykiskt så e d klart man ska bli sjuk fysiskt... Jag å frun var hemma förra veckan ons, tor å fredag för att vi låg sjuka båda två. Och vi var på bättringsvägen, men i typ lördags satt jag vid köksbordet när Älsklingen duschade. Jag hostade till å d bara small på vänster sida över revbenen... Å jävlar vilken smärta. Jag tog mig dubbelvikt av smärta in till sovrummet å kippade efter luft för att d gjorde så ont. Jag sa t fruppan att jag trodde att jag hade gjort illa mig riktigt mkt nu... När hon var klar så kollade hon om det syntes något, å d vara bara rött å lite svullet. Jag ringde då 1177 och beskrev vad som hade hänt och att d tidigare trodde att jag hade hostat sönder fibrerna i musklerna mellan revbenen. Då sa hon bara t mig att d lät som att jag hade slitit av en muskel nästan helt, och att det tar jättelång tid att läka och d gör inget på sjukhuset... Tyvärr. Jag skulle bara åka upp om jag fick svårt att andas... Så så e d just nu jag försöker röra på mig i den mån jag kan för att mjuka upp muskeln så den inte stelnar till, för då tar d ännu längre tid för den att läka...

Jag sitter just nu i sängen å kollar runt lite på nätet å väntar på att Älsklingen ska komma hem på lunch... Så jag får lite sällskap!

Nu blir d lite spel å slappa!

XOXO
NonneD


Jobbig tid!

D har varit en skitjobbig tid för oss, tiden som varit.
Vi har inte kvar våra fiiiina underbara katter;( det gick tyvärr inte med allergi, flytt hit å sen tbax å att vi inte fick sova på nätterna. Så nu bor d i Vetlanda och har det kanonbra!
Sen fick jag en tråkig diagnos... Som jag gick ner mig massor av, men som sen med vidare blodprov visade sig vara helt feldiagnostiserad!!! För att de i labbet hade blandat ihop mina prover med någon annans, å för d säger jag FY FAAAAN!!!!!! Dra åt Helvete, ni e inte värda en piss i Ålands hav för mig ni kan gå å dö!!! Fatta att jag mådde dåligt för att NI begick ett ENORMT misstag!

Hur som helst så e jag mkt bättre psykiskt men ligger istället nu med influensa(som jag så snällt smittat frugan med Förlåt!)... Igen. Jag har hostat sönder mig ännu mer nu, har sån smärta så inte ens ord kan beskriva!

Älskar dig min Underbara Fru JD<3
Tillsammans är vi Starka!
Förevigt Vi


Down...:(

Just nu har jag en down period och det e asjobbigt men men. Jag har sååå mkt stöd från min Underbara fru och fiina mamma. Hoppas bara att d inte kommer stanna kvar länge jag vill verkligen må bra å få njuta av d!
Vi gör en massa saker nu för att inte jag ska tänka så mkt på hur jag mår!

Älskar Dig Min Underbara Fru, Du är mitt ALLT!!!
Tillsammans är vi Starka!!!
Förevigt Vi <3

XOXO
NonneD