LunchMys med Pappa

Idag blev det lunch mys med pappa :-D
Vi käkade på Matverksta'n, maten var inte så god med det var bara Mysigt att få spendera tid med lilla pappa. Det var ett tag sen då jag inte riktigt pallar med hans tjej... Som han nu ska flytta ihop med :-( det är helt upp till honom....
Det var iaf jättemysigt att kunna sitta å prata ostört och att han kunde säga sina åsikter!

Nu ligger jag i sängen bredvid Min Underbara å bara har det bra, efter att hon har pluggat( och jag förhört henne genom ett egetgjort prov)
Snart ska vi nog sova då vi skall upp tidigt för jag ska jobba och Fruven skall med syrran för hon ska sövas så hon kan ta en spruta(syrran e sjukt spruträdd) sen blir det nog mer plugg för Frugans del .


Måste berätta en Galet Rolig sak.......
Fruven var på Arbetsintervjuv ang sommarjobb idag, och Hon Fick Det :-D :-D :-D Jaaaaaa!!! Som det ser ut nu så kommer hon börja 1april och gå av 1september dock innan och efter semester tider så e d "bara" timvick.
Förhoppningsvis kan det kanske leda till mer arbete om hon har tur :-D vilket jag håller tummarna för!!!

Älskling Jag Är Sjukt Stolt Över Dig!!!
Du Är Bäst!!!!
Älskar Dig Mer Än Något Annat På Denna Jord!!!
Förevigt Vi

XOXO
NonneD


Nu är Hon min 28åring ❤

Igår var det Älsklingens Födelsedag :-D
Hon blev 28år och hon tyckte inte att det var något speciellt att fira. Så jag ställde inte till med något firande.
Hennes Pappa ringde i fredags och sa att han ville bjuda upp oss och Fruvens bröder med familjen upp till honom, och så skulle grabbarna basta å ha d mys.
Det vart verkligen jättemysigt där uppe igår :-D
Fruven fick en Samsung Galaxy S3 av mig för ett tag sen i förtidig Födelsedagspresent, men igår så fick hon en ny kaffebryggare(den andra smakade kaffet konstigt i så hon drack inte kaffe hemma) och så hade jag köpt en sak på nätet så jag kunde göra en rosett på mig själv å så sa jag att hon fick mig med :-D (jag har tjatat på henne hela veckan och sagt ; en present är något man får som man får behålla hela livet om man vill det, just för att jag skulle "slå in" mig själv).
Idag så ska vi "fira" Fruven hemma hos mamma å syrran då vi skall laga lite mat och bara ha det kanonbra!!!

Nu blir det ytterliggare mer morgonmys med Älsklingen ❤
Så ha en bra dag Alla där ute! :-D

Älskar Dig Min Underbara Fruv, Du Är Mitt ALLT❤❤❤
❤❤❤ FörEvigt Vi ❤❤❤

XOXO
NonneD