Nu vet jag varför!!!

Jag har suttit å tänkt en del å nu i kväll kom jag på varför jag har mått sååååå jävla dåligt i 21år.
Jag har grubblat om d kanske kan ha varit nåt i uppväxten, nåt med farfar el morfar, att mamma å pappa har bråkat så mkt, men NEJ!!! Jag har kommit på att det är för att inte DU har funnits i mitt liv!!!
Det måste vara därför! För efter att du kom in i mitt liv(som nu är vårat liv) så har det bara vänt till det positiva och har blivit sååååå mkt bättre, och jag mår såååå mkt bättre!!! Det är DIG jag har att tacka livet för min Underbaraste Fru J <3
Utan dig hade jag inte funnits idag.

Idag lever VI ett toppen liv tillsammans som gifta DU och JAG med våra fina katter och har en underbart fin Lägenhet som jag är jätte glad och stolt över!

Livet leker och jag vet att jag har någon att dela det livet med!

Jag Älskar Dig , och jag kommer ALDRIG att sluta göra det vad som än händer! DU är mitt ALLT <3

JD <3 YD


XOXO
NonneD


Vaddå fullt upp?!?!

I helgen skulle va bara ha tagit lugnt... Men d sket sig direkt. Igår skulle vi ha gått på Fotbollsnatta, men jag å Frugan var för gamla bara för ungdomar 10-16år hmm... Men då blev d en "fika" på Sibylla me J & A ist å cruising i stora Motala! Idag blir d bowling me J, A och M visst d ska bli skit kul, men var tog den lugna helgen vägen?
För imorrn blir d att åka t den tillfälliga med d saker som vi behöver ha me oss dit... Ja ja får ta d lugnt när vi sover eller något!

Just nu står Fruppan å diskar å lagar mat å som vanligt så sitter jag å latar mig, men jag ska snar bädda rent i sängen för d har jag lovat å göra!

Nu blir d att ta tag i sakerna här hemma så d blir gjort sen gött käk me Älsklingen!!!

Älskar Dig Underbaraste Fru JD <3
Du Är Mitt ALLT!
Tillsammans är vi Starka!!! ;P

XOXO
NonneD


Snart bär det av...

Jaha jag var varit hemma nu sen Älsklingen fyllde men imorrn e d dags att komma igång igen å återgå t arbetet.

Igår var vi å kollade på den tillfälliga lägenheten, å även om den e mkt bättre än den andra vi kollade på så e den juh inte bra. Men d e juh för att vi har denna underbara lgh som vi har å inget kommer kunna jämföras med denna.... Jag är fortfarande skiträdd att d inte ska gå bra, men som sagt var Tillsammans är vi Starka!!! D e så jag tänker. D ligger på andra sidan stan å ingenting ligger nära kommer vara långt till ALLT!!!
Men men nu gäller det att försöka tänka positivt så kommer tiden gå fortare och vara mkt bättre. Så detta kommer bli kanon bra.

Älskar Dig Min Underbaraste Fru, Du Är Mitt ALLT!!! <3
Tillsammans är vi Starka!!!

XOXO
NonneD


Grattis Min Underbara 27år idag!

Idag e dagen D. Frugan fyller 27år Grattis!!!!! På morgonen blev d frukost på sängen me tända ljus... Å självklart så fick hon sin present, en sweetshirt som hon velat ha! Så den fick hon av mig...
Ikväll vid 18 så ska vi upp t Älsklingens pappa han ville bjuda upp släkten dit för att fira Frun. Tack snälla SAB att vi får vara hos dig en dag som denna!

Älskar Dig Med Hela Mitt Hjärta , Du Är Mitt Allt!!! <3
Förevigt Vi
(kan inte välja vilken bild jag ska publicera så d blev flera och dessutom katterna på den andra bilden ser ut som våra två kissar!)

XOXO
NonneD


Imorgon... Du blir 27 min Underbaraste <3

Bang... Imorrn e d dags du min Underbaraste Fru fyller 27år å den dagen kommer bli kanon bra för dig (hoppas jag iaf)!!!
Även om du vet vad du ska få så e d en sak som jag lagt ner mkt tanke i! D e juh iaf en sak som jag e säker på att du kommer bli glad för och kommer att gilla. Allt för dig vet du ;)

Får se hur d blir med jobb imorrn, jag mår fortfarande inte bra. Så d kanske blir en dag imorrn med att ta d lugnt å bara vila rösten för att se om den blir något bättre...

Men men nu blir d myyyys framför Tvn idag i sängen resten av kvällen med Underbaraste Frun <3 LOVE

Älskar Dig Med Hela Mitt Hjärta Min Underbaraste JD <3
Tillsammans är vi Starka!!!
Förevigt Vi

XOXO
NonneD


ALLT på en gång...

Jaha då var det dags igen.... Bilen som vi hämtade från servicen igår från Thelles däck och bilservice slutade funka hmm skit firma som inte kan göra saker ordentligt!
När jag var på väg t jobbet började airbag lampan lysa, sen slutade stereon sen slutade alla mätare och klockan å sen slutade den ladda å då slutade juh styrservon å då vill jag lova att d inte e lätt att styra speciellt inte när man e inne i en rondell... Faaaan jävla helvetes faan att allt ska hända samtidigt.
Jag ska juh t astmasköterskan idag också så d får väll bli en promenad... Har inget annat val så får se hur d kommer att gå med denna jävla hostan!


Jaja idag är det iaf Alla Hjärtans Dag så d kommer bli en massssa mys med Underbaraste Frun Jag Älskar Henne Sååå Fruktansvärt Mycket så att det gör ont i magen när jag bara tänker tanken på att någonsin förlora henne... Men d kommer inte ske på 80år tills döden skiljer oss åt!!!

Jag Älskar Dig Med Hela Mitt Hjärta Och Själ! Du Är Mitt ALLT! Tillsammans är vi Starka!!!
Förevigt Vi <3

XOXO
NonneD


Tillfällig bostad...

D blir flytt... Hmm vi har blivit erbjudna en ersättningslägenhet en 2a d kommer att bli litet å trångt men men d e iaf bättre än den andra vi tittade på som vi då skulle bo i permanent. Så d blir flytt den 1a mars som det ser ut nu...
Så det är bara att ställa sig in på denna förändringen och tänka på d att Tillsammans är vi Starka!!!

Jag Älskar Dig Underbaraste Frun! Du är mitt Allt!!!

Nu blir d mys med underbaraste i soffan framför Tvn resten av kvällen!!!

Tillsammans är vi Starka!
Förevigt Vi <3


Sjuk igen?

Jaha då ligger man i sängen en lördags förmiddag och känner sig inte alls kry... Igen! Tycker att d e skitjobbigt har juh precis börjat känna mig bra igen å så kommer d tbax kul... NOT!!! Men men d e väll bara acceptera antar jag!

Vi har fått en omfattande vattenskada i vårat badrum som måste åtgärdas och under den tiden som blir från ca 2månader och framåt d kan inte svara exakt beror på hur blött d e när d river allt, så får vi bo i en ersättningslägenhet.... Hmm. Och det gör mig bara sååå orolig, jag har juh jättesvårt för förändringar så jag e jätterädd att jag kommer må sämre under den tiden... Jag mår juh så pass bra nu och vill verkligen INTE gå tbax d stegen t att må sämre igen.

Men nu har jag juh min Underbara Fru J som jag vet kommer finnas för mig! Jag Älskar Henne Såååå Mycket!!! <3 Tillsammans är Vi Starka!!!

Men men det är för framtiden att utse och jag kommer göra allt för att må så pass bra som jag gör nu! Även om d kommer vara svårt med alla omställningar, men det e juh faktiskt en del av livet. Man kan inte bestämma och planera allt som ska ske det är inte möjligt, det är jag medveten om så d e bara försöka acceptera och jobba med det man nu utsätts för. Hur svårt det än kommer att bli, så har jag alltid i bakhuvudet att Tillsammans är Vi Starka!!!

Älskar Dig Underbaraste Frun JD <3

XOXO
NonneD


Ytterligare en vecka har börjat!

Jaha då var d måndag igen då å man har jobbar och stått i... D var ändå ganska skönt men att komma upp i morse var då inte lätt!!!

Imorgon blir d jobb som vanligt å sen handmottagningen kl 13, vet dock inte riktigt vad d e jag ska gör där denna gång... Men men d visar juh sig då.

Jag fick Världens Fiiiinaste armband av Frugan idag, vitt läder med två budskapsringar på... Underbart fint!!! Ska ta kort på det så att ALLA ska få se det!!! Jag älskar verkligen det, det är Jättefint! <3

Love You Honey! <3 Förevigt Vi

XOXO
NonneD


FREDAG!!!

Äntligen fredag... Äntligen helg!! Jag har bara jobbat två dagar denna vecka med det har verkligen räckt ändå! Har varit helt slut efter arbetet...

Ikväll blir d ett besök hos Ems som förhoppningsvis blir trevligt.

Sen får vi se om vi ska ha Älsklingens brorsbarn någon dag i helgen å bara ha d mys i pulkabacken eller vad det nu blir.

HSB killar var precis här för golvet e höjt vid golvbrunnen i badrummet och kaklet lossnar... Å om d har rätt så blir d renovering av badrummet, men d skulle ta hit proffs som skulle mäta mer exakt med lite andra verktyg. Men men jag hoppas bara att d e sättning som fått kaklet å lossna å bara lite vattenskada i golvet så att d går ganska snabbt å fixa...

Sitter å väntar på att Älsklingen ska komma hem igen hon e hos sin bror å duschar eftersom killarna skulle komma hit å mäta... Nu har d åka så nu tycker jag Frugan kan komma hem snart vill inte vara ensam... E juh trotts allt Fredag!!!

Älskar Dig Frun <3 Förevigt Vi

XOXO
NonneD